SEGRE

Un incendi en l'empresa de servidors més gran d'Europa deixa sense servei al núvol milers d'empreses

Un incendi en l'empresa de servidors més gran d'Europa deixa sense servei al núvol milers d'empreses

Un incendi en l'empresa de servidors més gran d'Europa deixa sense servei al núvol milers d'empreses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi ha destruït aquesta matinada un centre de dades i part d’altre dels quatre que té el proveïdor europeu de serveis al núvol OVHCloud a Estrasburg (França), un incident que ha afectat l’activitat dels servidors dels seus clients de diferents països, inclosa Espanya.

En un comunicat, OVHCloud detalla que a les 00.47 hores d’aquest dimecres es va produir un incendi en una habitació d’un dels seus centres de dades a Estrasburg, el SBG2, que va portar a una intervenció "immediata" per protegir als equips i evitar la propagació del foc.

En el seu compte de Twitter, el conseller delegat de OVHCloud, Octave Klaba, ha assenyalat que el foc, que queva quedar extingit entorn de les 7.20 hores, ha destruït completament el centre de dades SBG2 i part del SGB1, del que quatre sales han quedat destruïdes i unes altres vuit no, entre elles la sala de xarxa.

La companyia ha assenyalat que estan "alleujats" que ningú no hagi resultat ferit, ni entre els seus equips ni entre els bombers i els serveis de la prefectura, a qui ha agraït el seu "exemplar mobilització".

Després d’aquest incident, OVHCloud ha informat que cap dels seus centres de dades a Estrasburg prestarà els seus serveis aquest dimecres i estan treballant per posar en marxa com més aviat millor amb seguretat les parts no afectades per l’incendi.

Així, agrega que amb els seus 15 centres de dades a Europa, els seus equips tècnics i comercials estan totalment centrats a donar suport als nostres clients, implementar solucions i mitigar l’impacte de la falta de disponibilitat de la seua planta d’Estrasburg

"La nostra missió és brindar als nostres clients serveis de la més alta qualitat per recolzar les seues activitats 'online' i sabem com d'important que això és per a ells", ha incidit la companyia.

OVHCloud remarca que actualment estan avaluant l’impacte d’aquest incident i comunicaran "de la manera més transparent possible" els progressos de la seua anàlisi sobre les causes i les conseqüències de l’incendi i la implementació de solucions.

tracking