SEGRE

TV SÈRIES

Torna 'Merli, sapere aude'

Pol, interpretat per Carlos Cuevas, rebrà una mala notícia que li canviarà la vida.

La segona temporada de 'Merli, sapere aude' ja té data d'estrena

La segona temporada de 'Merli, sapere aude' ja té data d'estrenaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Movistar+ ha anunciat que el proper 2 d’abril s’estrenarà l’esperada segona temporada de la serieMerlí. Sapere aude.

La sèrie va començar el 2015 a explicar la història del professor d’institut Merlí a la televisió catalana TV3. Després de tres exitoses temporades, la sèrie va fer el 2019 un salt a la televisió nacional a tall de seqüela en Movistar+, centrada en un dels alumnes, Pol, a la Universitat, amb la filosofia també com a protagonista.

Tot i que encara no volen revelar gaire sobre l’argument d’aquesta temporada, sí se sap que explicarà el retorn a les aules de Pol Rubio, estudiant de filosofia a la Universitat de Barcelona, que es retrobarà amb un antic amic que li portarà una mala notícia que canviarà la seua vida per sempre.

"El problema que té (Pol) són paraules majors i ha d’adaptar-se a una situació adversa però finalment ho aconsegueix i per això aquesta temporada és igual d’optimista que sempre, però potser una mica més", apunta Hèctor Lozano, creador de la sèrie, en una entrevista a l’agència EFE.

Un problema delicat que Carlos Cuevas, el protagonista, ha intentat afrontar "amb el màxim d’afecte i de respecte possible", diu a Efe. "Crec que la sèrie gira al voltant de dos eixos, l’ètica i l’amor, i com el personatge ho treballarà".

Una de les figures que serà clau per a ell és l’encarregat de les tasques de restauració del paranimf, Axel, interpretat per l’actor Jordi Coll, que també està feliç de poder participar en un projecte així, que parla d’aquestes noves generacions que, amb els mateixos problemes, "estan obrint molts camins diferents" plens de "valentia i creativitat", explica a Efe.

Coll és una de les noves incorporacions a la sèrie, juntament amb Eusebio Poncela, en un repartiment que completen Pablo Capuz, Claudia Vega, Pere Vallribera i Boris Ruiz, entre d’altres.

I per descomptat, María Pujalte, la professora Bolaño, que tractarà de sortir a la superfície de la "crisi bestial" que li va fer "tocar fons" en la primera temporada, afirma a Efe l’actriu, qui assegura que és feliç d’haver pogut conèixer de prop els joves i les seues inquietuds, convivint-hi entre seqüència i seqüència.

El proper 2 d’abril els espectadors en podran conèixer més sobre el gran secret que canviarà la vida d'en Pol. S’estrenaran els dos primers episodis i cada divendres estarà disponible un nou episodi que s’anirà acumulant en el servei sota demanda de la plataforma fins culminar l’entrega d’aquesta temporada amb l’estrena dels episodis 7 i 8, el divendres 7 de maig.

tracking