SEGRE

Iker Casillas publica una foto seua a Porto i Sara Carbonero li respon

La parella setmanes abans de la seua separació

La parella setmanes abans de la seua separació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Setmanes després de conèixer la seua separació, Sara Carbonero i Iker Casillas han seguit cap endavant, i sembla que ambdós han trobat refugi en les seues respectives professions. Mentre Sara s’ha abocat a la seua firma de roba i al seu programa a Radio Marca, Iker Casillas ha trobat en l’esport el seu millor aliat.

Fa uns dies, l’exfutbolista compartia una imatge amb els seus companys de pàdel. Aquesta vegada ha creuat la frontera amb el país veí per visitar els seus companys del FC Porto, el que va ser el seu equip fins l’any passat i s’ha fotografiat al Centre d’Entrenament Olival, on entrena el Porto FB, al que va pertànyer de 2015 a 2020. A la foto que ha publicat en el seu perfil d’Instagram, el que va ser porter del Reial Madrid ha escrit un missatge: "Visitant molt bons amics".

Tal com l’exfutbolista va fer en una de les últimes fotos de Sara Carbonero, la presentadora ha volgut deixar constància també del gran afecte que es tenen. Per això, en aquesta foto d’Iker caminant per un dels passadissos del club, la seua exparella li ha deixat una emoticona d’un cor.

tracking