SEGRE

Sara Carbonero molt afectada per la mort de la seua amiga i 'influencer' Maribel Granados

Sara Carbonero.

Sara Carbonero.Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de diverses setmanes en el focus mediàtic després de la seua ruptura amb Iker Casillas, avui Sara Carbonero ha conegut una de les pitjors notícies que es poden rebre: la mort de la seua amiga Maribel Granados.Granados era una coneguda influencera a Instagram que tenia per bandera la lluita contra el càncer, malaltia que patia des de fa molts anys i que finalment ha acabat amb la seua vida.

Sara Carbonero porta també molts anys col·laborant amb diferents associacions que lluiten contra el càncer i és una persona bastant activa en aquesta causa, motiu pel qual l’ex de Casillas i Maribel Granados es van conèixer.

"Descansa en pau, estimada Maribel. Vas ser la millor maquinista del tren que vam poder somiar. Et recordarem sempre amb el teu somriure etern i et veurem en tots els arcs de Sant Martí. Quin dia tan trist... Que injusta és la vida de vegades", declarava la periodista en un story d’Instagram.

Maribel Granados era coneguda a les xarxes com Mquinista en El tren de la vida i tenia un compte amb més de 60.000 seguidors en el qual explicava la seua batalla contra el càncer. L’influencera ja va publicar fa poc que es retirava de les xarxes socials anunciant que no tenia forces per seguir i que necessitava passar temps amb els seus éssers estimats. "Gràcies, família bonica, és el moment de dir-vos adeu. No puc seguir. Les meues forces són al final i els meus dies també", confessava en un post d’Instagram.

En 2019 Sara Carbonero va anunciar que tenia càncer d’ovaris i que s’havia de sotmetre a tractament. Tot va sortir bè, però al febrer de 2021 va tenir una recaiguda i va haver de ser intervinguda d’urgències.

tracking