SEGRE

VÍDEO | Maldini, molt crític amb la Superlliga Europea de grans clubs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juliol Maldonado, Maldini, s’ha mostrat molt crític davant de la notícia de la possible creació d’una Superlliga europea de futbol. "Com li treus la il·lusió a un nen que viu a Moscú, de la possibilitat de veure un partit del seu equip contra el Reial Madrid o el Barça. Si traiem la il·lusió a aquesta gent el futbol s’acabarà morint".

Així de clar i contundent s’ha mostrat Maldini al seu canal de Youtube, MundoMaldini, que titlla d’"insolidaridaria" la proposta de la gran lliga, i assegura que "probablement no funcionarà".

A més, s’ha mostrat crític amb la selecció inicial de clubs, "perquè hi serà l’Arsenal, que ha guanyat molt poc, i no l’Ajax o el Benfica, que són equips que ho han guanyat tot?".

De la mateixa manera, Maldini també discuteix l’actual panorama futbolístic, amb una càrrega massa gran de partits, que acaba cansant els seus seguidors, i els magnats del futbol europeu actual, dirigents que, segons Maldini, "són aliens al món del futbol i es passen mesos sense veure un partit del seu equip".

alt

¿LA SUPERLIGA SÍ O NO? MI OPINIÓN Y ME GUSTARÍA SABER LA VUESTRA #MundoMaldini​

tracking