SEGRE

Rocío Carrasco respondrà al plató de Telecinco a les preguntes de 28 col·laboradors

Rocío Carrasco

Rocío Carrasco entra en directe i paralitza la sèrie documental per presentar-se a plató

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva atura la seua emissió setmanal per acollir al plató la protagonista, Rocío Carrasco. Serà aquest dimecres en prime time (22:00h) amb Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera com a amfitrions i un planter de col·laboradors al qual Carrasco no ha posat cap veto.

El programa arrancarà amb Blas Cantó -representant espanyol d’Eurovisió 2021- cantant un tema de Rocío Jurado mentre Carrasco avança pels passadissos de Mediaset fins el plató, segons avançava ahir Sálvame.

El que també s’ha donat a conèixer és el nombre de col·laboradors que hi haurà en plató:  28. Tots podran fer preguntes directament a la convidada perquè Carrasco no ha posat condicions a una entrevista que cada vegada s’assembla més a un interrogatori.

El que encara no ha transcendit és el nom de tots els col·laboradors. Han sonat, de moment, Marc Girò, María Patiño, Antonio Rossi, Ana Bernal-Triviño, Paloma García Pelayo y Samanta Villar. Sembla que no faltarà Lydia Lozano, una de les persones que ha estat acusada per Rocío Carrasco d’estar manipulada durant anys per Antonio David Flores i que ha publicat informacions que ara se sap no eren del tot certes com l’acord de divorci de la llavors parella.

Un altre nom amb què s’especula és el de Kiko Matamoros, que ha defensat Antonio David en nombroses ocasions.

tracking