SEGRE

Quant ha guanyat Antonio David Flores durant 25 anys a la televisió?

Antonio David Flores en MyHyV

Antonio David Flores té gravacions de les reunions amb la direcció de "Sálvame"SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa de Telecinco Ya es mediodía ha revelat la quantitat de diners que Antonio David Flores hauria cobrat fins el moment en què va deixar de col·laborar amb Mediaset.

Abans de convertir-se en fix, ja havia concedit entrevistes per les que va rebre 50.000 euros per peça. Després va fitxar per Crónicas Marcianas durant 3 temporades, facturant fins 600.000 euros.

El 2013 es va convertir en assessor de l’amor en Mujeres y hombres y viceversa, on cobrava 800€ diaris, que durant tres anys sumen un import de mig milió d’euros. I després, van arribar els realitys: Acorralados, GH VIP y Ven a cenar conmigo, programas que van sumar a les seues arques 350.000€ més. En total, conclou Ya es mediodía, Antonio David Flores hauria ingressat aproximadament 3 milions d’euros amb les seues aparicions als platós de televisió.

Més enllà de l’entorn de Mediaset, l’ex de Rocío Carrasco també ha participat en programes com a ¿Dónde estás corazón? (Antena 3) o Tómbola (Canal 9), a més de concedir nombroses exclusives a revistes del cor.

tracking