SEGRE

Rocío Carrasco va tenir dos atacs d'ansietat durant l'enregistrament del seu documental

Rocío Carrasco

Rocío Carrasco entra en directe i paralitza la sèrie documental per presentar-se a plató

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Socialité, el programa que presenta a Telecinco Maria Patiño, va revelar aquest dissabte detalls desconeguts sobre els enregistraments del docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva. 

Així, van explicar que Rocío Carrasco, que va patir "dos brutals quadres d’ansietat" durant el rodatge. Unes crisis que van arribar "a posar en perill l’enregistrament".

L’espai de Telecinco, que comparteix productora amb la mediàtica sèrie documental, va donar més detalls sobre aquests episodis: "Una de les terribles crisis d’ansietat que pateix Rosada Carrasco es produeix durant el relat de la brutal pallissa que rep per part de la seua filla Rocío Flores". El document a què ha tingut accés el programa de María Patiño assenyala que l’agressió i els fets posteriors "impacten emocionalment" a Rocío Carrasco, fins tal punt "que comença a faltar-li la respiració. L’equip del programa s’espanta i la direcció decideix parar l’enregistrament", afegeix.

Amb l’ajuda del seu marit, Fidel Albiac, Rocío es va tranquil·litzar i encara que la direcció del programa le sugirio deixar l’enregistrament en aquell moment, Rocío es va recompondre i va voler continuar.

L’enregistrament del documental Rocío, contar la verdad para seguir viva va començar el passat 2 de febrer de 2021 i tenen lloc durant quatre setmanes en horari de nou del matí a set de la tarda amb només una aturada per menjar. Els enregistraments es van fer de forma ininterrompuda i s’han anat gravant de forma cronològica.

L’enregistrament es va desenvolupar en un búnquer secret situat a Madrid en el qual tant la protagonista com els membres del reduït equip van aconseguir mantenir la privacitat i el secretisme de la sèrie.

tracking