SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓ

Torrefarrera presenta el primer festival familiar Treubanya, el 29 i 30 de maig

L’alcalde i la regidora d’Infància van presentar ahir el festival.

L’alcalde i la regidora d’Infància van presentar ahir el festival.COM360

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de setmana del 29 i 30 de maig, Torrefarrera acollirà la primera edició del festival Treubanya d’arts escèniques per al públic familiar, amb cinc espectacles de teatre, circ i màgia a càrrec de cinc companyies catalanes, dos de les quals lleidatanes. Les entrades ja poden reservar-se a través de la pàgina web https://festivaltreubanya.koobin.cat.

Paral·lelament al certamen, des d’ahir i fins dimarts vinent l’il·lustrador Joan Turu dirigirà un mural cooperatiu juntament amb alumnes de l’Escola La Creu de Torrefarrera, que donarà la benvinguda als visitants del Treubanya. El festival arrancarà dissabte 29 amb la xarrada teatralitzada Prou! Surto del conte, a càrrec de Cristina Vila –creadora de Cambia el cuento, un projecte que treballa la coeducació com a instrument de transformació–, juntament amb la companyia Anatomía del Cactus.

Els lleidatans Campi Qui Pugui també presentaran l’obra Camí a l’escola i La Bella Tour oferirà el seu espectacle de circ i pallassos. El diumenge 30 serà el torn del teatre musical amb Inspira Teatre (per a nens de fins a cinc anys) i de l’humor gestual i la màgia de Txema Muñoz amb The Postman.

L’alcalde, Jordi Latorre, va recordar que l’estrena d’aquest festival va haver de suspendre’s l’any passat per la Covid..

tracking