SEGRE

Emotiu homenatge dels Pastorets Rock al seu company Robert Riu, 'Puça'

El músic va morir ahir en un accident de trànsit a la C-12 a l'altura de Corbins, localitat on residia

© Pastorets Rock per tancar festes

© Pastorets Rock per tancar festesAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert Riu, un dels fundadors del grup Pastorets Rock, va perdre la vida ahir en un tràgic accident que va tenir lloc a la carretera C-12 al terme municipal de Corbins, localitat de la qual era veí. Riu, de 42 anys, era conegut artísticament com a Puça. L’artista va morir ahir al col·lidir la seua furgoneta contra un camió a l’esmentada via. Riu també formava part de la productora d’espectacles Els Salats (Encara Farem Salat). Tenia tres filles.

La defunció va provocar una enorme commoció a Corbins i entre els seus companys de Pastorets Rock, que se n'han acomiadat a través d'un sentit missatge que van publicar ahir a la nit als seus comptes de Twitter i Instagram. 

Ambdues publicacions han rebut nombroses respostes de suport i condol per part de companys del món de l'espectacle i la música com Els Amics de les Arts, Cesk Freixas, Arnau Tordera, Brams, The Pink Goats, La Terrasseta de Preixens, La Familia Torelli, Campi qui pugui Teatre, Festuc Teatre, Xip Xap Teatre, Ponent Roots, L'Intèrpret, Tombs Creatius, Pedro Pardo, Tremendos i molts més. També se n'han volgut acomiadar institucions lleidatanes com els Castellers de Lleida, l'Aula de Teatre, el regidor de Joventut, Festes i Tradicions i Esports i Activitat Física de la Paeria Ignasi Amor, la tinent d'alcalde i portaveu de la Paeria Jordina Freixanet l'alcade de Torrefarrera i vicepresident de la Diputació Jordi Latorre o l'ajuntament de Torrelameu, població amb el qual l'artista tenia lligams familiars. 

Des del mateix moment que es va donar a conèixer la tràgica notícia, les xarxes es van omplir de missatges de suport i condol:

tracking