SEGRE

Jesús Calleja aterra a Salàs de Pallars

El programa 'Volando Voy' es gravarà entre l'1 i el 5 de juny en aquesta localitat del Pallars

Jesús Calleja parlant amb Joan Mata Pijuan, el Tato, el maig passat a Penelles.

Jesús Calleja parlant amb Joan Mata Pijuan, el Tato, el maig passat a Penelles.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El programa Volando voy de Cuatro, presentat per Jesús Calleja, es gravarà la setmana que ve a Salàs de Pallars. Entre l’1 i el 5 de juny les càmeres del programa rodaran als carrers de la població un nou capítol que s’emetrà la propera temporada. El famós helicòpter Robinson R44, protagonista del programa des del primer dia d'emissió, oferirà vistes inèdites de Salàs i la comarca del Pallars Jussà.

Segons ha informat l’Ajuntament de Salàs, el rodatge del programa culminarà amb un acte popular, el dissabte 5 de juny, a la plaça del Mercat. Es tracta d'una tradició del programa, que al final de cada entrega reuneix veïns i equip per veure les imatges enregistrades i comentar-les i compartir-les.

L'ajuntament demana la col·laboració i participació dels veïns i veïnes del poble en els actes que es duguin a terme durant la gravació. El consistori també demana disculpes pels contratemps que es puguin derivar del rodatge.

No és la primera vegada que Calleja visita Catalunya: ja ha sobrevolat el Delta de l'Ebre i el Cap de Creus. Especialment recordat és l'episodi que va gravar a Penelles, on va ajudar a restaurar el cine i va parlar amb Joan Mata 'Tato', que havia estat acomodador del cine i que ha quedat immortalitzat en un dels emblemàtics murals de la població. 

tracking