SEGRE

Rocío Carrasco va revelar els temes dels que parlarà en la seua temporada 2, que ja té tràiler: 'En el nom de Rocío'

Rocío Carrasco, en la compareixença anterior en el format.

Rocío Carrasco, en la compareixença anterior en el format.TELECINCO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’última entrega de Rocío, contar la verdad para seguir viva va rebre la protagonista al plató per fer balanç del que havia suposat el seu relat tant a nivell personal com a|com social.

En general, Carrasco va assegurar estar més "serena i satisfeta amb el treball que he fet interiorment, de recol·locar les meues vivències i pensaments." Però en canvi, no va poder respondre res sobre si se sent més a prop dels seus fills perquè ni ella mateixa no ho sabia, va dir: "M’hauria agradat deixar-los un altre llegat que no fos aquest, però crec que és necessari que ho sàpiguen. Que a partir d’ara valorin i prenguin les seues decisions, però ningú per ells."

En aquesta entrega, Rocío va revelar el motiu pel qual li costa pronunciar el nom de la seua exparella: "Em provoca por, em provoca dolor i massa coses dolentes com per nomenar-lo i com per pensar. En tot aquest temps m’ha servit per deixar anar llast i per anar buidant aquesta motxilla i aquesta ment que no parava de fer voltes, d’autoflagel·lar-se i de no tenir por. Això no és una cosa de la nit al dia. Això és un procés llarg i hi estic treballant".

A més, Carrasco també es va mostrar preparada a tornar a treballar i de parlar amb el seu fill David, encara que no està gaire convençuda que pass:: "No crec que em truqui, i si ho fa, aquesta trucada mai no es produiria des de la pulcritud, sempre tindria un rerefons. No seria que ell agafés el telèfon i digués que se'n va a  trucar a la seua mare. Tindria un perquè".

La tertuliana Pilar Rahola, va defensar amb vehemència l'entrevistada: "A Rocío Carrasco li han posat una lletra escarlata. En algun moment algú s’havia d’escandalitzar de com es trinxava una dona que no parlava".

Però lluny de posar punt i a part a aquesta història i, com ja havia anunciat Jorge Javier Vázquez, en aquesta entrega especial van aprofitar per mostrar el tràiler de la segona temporada que portarà per títol "En el nom de Rocío" i s’estrenarà a la tardor.

En poc més de dos minuts i mig, el vídeo va mostrar imatges de la protagonista a Chipiona, la terra de la seua mare: "Van pensar que Chipiona els pertanyia, van pensar que el seu menyspreu quedaria impune, van pensar malament", avancen uns títols que afegeixen, "i van creure que la més gran no se’n va adonar". Moment en què donen pas a unes paraules de Rocío Jurado en les quals assegura que quan parlen malament de la seua filla es vol morir.

L'avanç també assenyala l’"avarícia, la traïció, els secrets, la revenja i la hipocresia" com temes que tractaran. Per a finalment escoltar la veu de Carrasco: "Es creien que vindria per les condicions que hi havia. No he de conquerir Chipiona, només havia de vindre i ho he fet", sentència.

I acaba amb Rociíto avançant els temes dels que parlarà, quan és preguntada per una redactora: "Ha arribat el moment d’explicar per què no tens relació amb Amador, amb els teus germans Glòria i José Fernando, amb Ortega Cano i amb Rosa?", i ella respon, "sí, ha arribat".

tracking