SEGRE

Aquest és el cosmètic de luxe que Mercadona ven per menys de 5 euros

Aquest és el cosmètic de luxe que Mercadona ven per menys de 5 euros

Aquest és el cosmètic de luxe que Mercadona ven per menys de 5 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de supermercats valenciana ha posat recentment a la venda un nou cosmètic de gamma alta per tan sols 4'50 euros. Es tracta del contorn de llavis “Regen skin”, comercialitzat per la marca blanca de Mercadona, Deliplus. És un regenerador de la zona dels llavis que té com a principal actiu el licopè, gràcies al qual s’aconsegueix reduir les arrugues al mateix temps que s'hidrata aquesta part de la cara. Cal tenir en compte que els continus gestos, la falta d’hidratació, l’envelliment natural i els mals hàbits, fan que el contorn dels llavis sigui un blanc fàcil per a l’aparició d’arrugues, que s’accentuen a partir dels 40 anys.

El cosmètic es pot utilitzar tant a pells normals com a|com seques i s’aconsella aplicar-lo amb un lleuger massatge al voltant dels llavis amb la pell neta i seca. Es comercialitza en un format de 15 ml per tan sols 4,50 euros. Té una fórmula idèntica a la crema de luxe Licolé, que es comercialitza per 19,90 euros la mateixa quantitat.

El licopè és un actiu antiedat amb un alt poder antioxidant i regenerador que suavitza, hidrata i torna la fermesa a la pell. El seu efecte antioxidant del licopè redueix les arrugues i equilibra de forma natural els nivells d’hidratació i fermesa.

tracking