SEGRE

Així respon un restaurant de Tarragona a un influencer que volia menjar-hi de franc

Un restaurant.

Així respon un restaurant de Tarragona a un influencer que volia menjar-hi de franc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant AQ de Tarragona ha fet pública a Twitter l’experiència amb un influencer que els va proposar una col·laboració “original i divertida”. A través d’un missatge directe d’Instagram, aquesta persona s'adreça al negoci per explicar-los que hi voldria fer un àpat gratuït a canvi de promocionar l'establiment a Instagram amb posts i stories.

“Em pensava que això ja no passava. A veure que li contesto. Alguna idea?”, pregunta el restaurant, que adjunta la captura de pantalla amb el missatge de l’influencer.

Les respostes, algunes de més exaltades que altres, van totes en la mateixa direcció: passar de la proposta. La majoria critiquen els influencers que cada cop intenten treure més partit del contingut que pengen a les seves xarxes.

De seguida, arriba la resposta del restaurant: “M’ha agafat viatjant en tren amb temps per contestar”, diu la persona que escriu al compte d'AQ.

Asseguren que fa 14 anys que no fa publicitat i els va prou bé “Que vingui a menjar al nostre restaurant gratis i ens faci publicitat no ens sembla ni necessari ni positiu. Segurament atraurà més persones a demanar-nos coses gratis". Afegeix que durant els 16 anys d'història del restaurant hi han menjat, pagant, crítics gastronòmics de diversos mitjans que han pogut tastar els seus plats i han opinat lliurement del que els havia semblat.

"Després de la pandèmia i de tenir el restaurant tancat i amb restriccions, demanar menjar gratis em sembla que mostra falta d'empatia i oportunisme per la seva part.", afegeix.

tracking