SEGRE

Un famós actor espanyol parla en català a l'anunci de l'estiu d'Estrella Damm

Frame de l'anunci 'Amor a primera vista'

Un famós actor espanyol parla en català a l'anunci de l'estiu d'Estrella Damm

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"Amor a primera vista”, és el títol de la nova campanya d’Estrella Damm, un clàssic de l'estiu en què la marca lloa l'estil de vida mediterrani alhora que busca conscienciar a la societat sobre la necessitat de protegir el mar. A Youtube ja es pot veure un curt de sis minuts protagonitzat per Mario Casas, Mireia Oriol i Joan Amargós que es presenta en vers, com si es tractés d’una obra de teatre, per posar de manifest que la cultura és fonamental. De fet, un dels escenaris de l'anunci és el Teatre Principal de Maó. La resta del rodatge s'ha fet a la Cala Turqueta.

El repartiment  el completen Laia Manzanares, Nao Albet, Pep Cruz, Mònica López, Tamara Ndong, Daniel Ibáñez i Rigoberta Bandini qui, a més, és l’autora d’“Aviam què passa”, la cançó que obre l'anunci i que ja està disponible a les plataformes musicals. 

Un dels fets que més crida l'atenció és que Mario Casas ha rodat l'anunci en català. I és que poca gent sap que tot i que va néixer a Galicia, l'actor va viure a Barcelona dels 4 als 18 anys.  

"Amor a primera vista" manté el fil conductor de les darreres campanyes d’Estrella Damm, protagonitzades per l’emergència ecològica a la qual està exposat el Mediterrani i la nostra capacitat de revertir la situació.

tracking