SEGRE

'La Bananakiki', l'últim tema estiuenc de Leticia Sabater

L’artista llança el seu nou videoclip protagonitzat per la vacuna contra el coronavirus

Yola Berrocal i Leticia Sabater.

Yola Berrocal i Leticia Sabater.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leticia Sabater ha instaurat la tradició de llançar una cançó per marcar l’inici de l’estiu. Ja són diversos anys celebrant l'inici de la temporada estival amb títols com 'Vete pal carajo tra tra' o 'La Salchipapa', amb lletres i videoclips que no deixen indiferent a ningú.

Aquesta vegada, el hit es diu 'La Bananakiki' i és un tema musical en el qual la vacuna contra el coronavirus és la protagonista. A més, al vídeo hi apareixen extres amb les cares de Pedro Sáchez, Fernando Simón o Isabel Díaz Ayuso als quals Leticia injecta la seua particular vacuna, anomenada 'Astrapeneca', al ritme de la lletra: "Méteme la inyección, Bananakiki, métemela pum-pum, métemela ay".

"Este verano te voy a vacunar, papacito, yo soy la Doctora Amor. Prefiero con aguja larga y gorda, que la Bananakiki entra mejor", és un altre dels fragments inoblidables de la cançó. 

Tot i que les xarxes socials estan plenes de missatges que aconsellen no mirar el vídeo ni escoltar la cançó el hit, presentat fa poques hores, ja acumula més de 220.000 visualitzacions a Youtube.

tracking