SEGRE

L'actor Pep Cruz, indignat amb els patinets després de tenir un accident

Cruz ha penjat al Twitter com li ha quedat la cama després de la caiguda

Pep Cruz protagonitza l’òpera prima de Pau Calpe Rufat.

Pep Cruz protagonitza l’òpera prima de Pau Calpe Rufat.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor Pep Cruz va tenir dimecres un accident de moto quan el va envestir un patinet elèctric a la cruïlla del carrer Sardenya amb l'avinguda Meridiana de Barcelona. Cruz, que anava amb la seua Vespa, explica en una piulada al Twitter que el patinet anava molt de pressa ("a tota llet") i ell no el va veure perquè entre mig del carril bici i el carril per a vehicles amb motor hi ha cotxes aparcats, fet que li va impedir la visibilitat. Ell havia posat l'intermitent per girar a l'esquerra a l’encreuament de la Meridiana amb Sardenya i no va poder fer res per evitar l'envestida del patinet.

L'actor ha encès el debat a Twitter sobre la necessitat de regular encara més la circulació dels patinets per la ciutat, amb crítiques sobre l’excés de velocitat a la qual circulen i la necessitat que tinguin una assegurança obligatòria. La nova normativa, que va entrar en vigor enguany, estableix que la velocitat màxima a la qual poden circular aquests vehicles és de 25 km/h, pero no diu res sobre l'assegurança. 

Cruz explica que el conductor del patinet no es va fer res i que creu que la culpa no era seva sinó de les ordenances municipals. El que si que qüestiona l’actor és que els patinets no hagin d’estar assegurats. Molts dels seus seguidors a Twitter li donen la raó, a més de desitjar-li una ràpida recuperació. Cruz estrena espectacle a la sala Beckett el 30 de juny i espera estar en plena forma.

tracking