SEGRE

Aquests són els famosos que participaran a 'Los miedos de...' el nou docureality de Telecinco

Nou projecte amb 10 participants

Boris Izaguirre, a ‘Lazos de sangre’.

Boris Izaguirre, a ‘Lazos de sangre’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mediaset ha anunciat un nou format creat pel grup i Warner Bros: 'Los miedos de...', que comptarà amb un càsting de personatges de la cadena, el periodisme, la política, la música o la interpretació. Els convidats intentaran superar una por que els limita "en una mesura o una altra el seu dia a dia".

Lydia Lozano, Carlos Sobera, Cristina Cifuentes, Antonio Canales, Fabiola Martínez, Boris Izaguirre, Loles León, Chelo García Cortés, Cristina Tárrega i La Terremoto de Alcorcón són els primers deu famosos elegits per intentar superar els seus temors en aquest docureality que ja s’està gravant.

Tots ells estan disposats "a sotmetre’s a diferents experiències supervisades per un grup d’experts per provar de vèncer a algun dels seus temors més grans", tal com avança la cadena en una nota de premsa.

Encara que no han revelat gaires detalls sobre la mecànica, s’intueix que al ser un docureality seguirà les seues vides i no se centrarà en entrevistes. La cadena sí que avança que cada entrega estarà protagonitzada per diversos personatges que comptaran amb el "suport emocional d’una persona de la seua confiança per dur a terme una travessia emocional carregada de sentiments, tensió, aventura i també diversió".

tracking