SEGRE

Així va ser l'última visita de Jorge Javier Vázquez a Mila Ximénez

Mila, en una foto recent.

Mila, en una foto recent.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El presentador Jorge Javier Vázquez ha publicat una emotiva carta a la revista Lecturas amb motiu de la mort de Mila Ximénez, aquest dimecres, víctima d’un càncer de pulmó. En aquestes lletres, el presentador de 'Sálvame' recorda com va ser el seu comiat de la seua col·laboradora i amiga.

"No estic trist", comença la carta: "Tant temps esperant aquest moment i ara no estic trist, perquè vegis com són els coses". Això sí, assegurava la seua tristesa va començar "quan vaig començar a adonar-me que estaves a punt a marxar, uns quants mesos enrere".

"Abans d’estar trist vaig estar emprenyat. Fins i tot amb tu, t’ho confesso", ha escrit Jorge Javier. "No suportava que et queixessis d’algun dolor perquè tu, la meua companya, la meua amiga, no podies tenir dolors. El meu cap no podia acceptar que una malaltia et destrossés".

El presentador de 'Sálvame' admet "estar emprenyat amb la vida" encara que reconeixia que és la mateixa vida "que m’ha permès gaudir de tu durant moltíssims anys i que per això no li guardo rancor, sinó agraïment".

Jorge Javier revela que el diumenge 13 de juny Mila li va enviar un missatge dient-li: 'Sembla que això s’acaba'. Al cap d'una estoneta em vas trucar i em vas explicar que Alba (la seua filla) arribava l’endemà. I que, després de parlar amb ella, organitzaries alguna visita."

Els comunicador de Badalona continua explicant que Mila Ximénez li va parlar "d’un nou tractament i vaig percebre que, encara que cansada, tenies ganes de continuar lluitant". Tanmateix, el càncer no donava treva i la filla de Mila va tricar a Jorge Javier perquè anés a acomiadar-se de la seua amiga: "Mamá vol veure’t. Com més aviat millor, Jorge, perquè això va molt ràpid..."

"Gràcies per voler acomiadar-te de mi. Gràcies per deixar-me agrair-te que estiguis en la meua vida. Gràcies per deixar-me dir 't’estimo'. Gràcies per haver-me deixat mirar-te els ulls per última vegada", escriu de forma emocionada el presentador, que recorda com van ser aquells últims moments junts.

"Et vaig demanar que no t’adormissis encara, que esperessis una miqueta perquè volia dedicar-te unes paraules. I tu vas somriure perquè sabies que t’anava a dir coses boniques. Jo, que soc tan 'cardo'. I em va agradar molt aquest somriure de dona presumida que sap que l'afalagaran", recordava Jorge Javier

"Vaig intentar dir-te tot el que signifiques en la meua vida. I et vaig assegurar que podies estar tranquil·la, que no t'oblidarem. 'Això ja ho sé jo', vas contestar. 'Segur que qualsevol bestiesa us recordarà a mi', continuava dient el presentador abans d’acomiadar-se per sempre de Mila Ximénez.

"Em vaig arrupir al teu costat, et vaig abraçar. Em vas dir a l’orella 't'estimo’ i et vaig respondre: 'Jo més’. I me’n vaig anar, lluitant amb unes ganes boges per quedar-me amb tu la resta del dia", finalitza Jorge Javier.

tracking