SEGRE

LLEURE ESTIU

Lleida obre la temporada de bany

Primers usuaris a les piscines de Cappont, Pardinyes, Balàfia, Bordeta i Secà de Sant Pere i les dels Magraners, el 5 de juliol || Les de Solsona entraran avui en servei

Primers banyistes ahir a les piscines municipals de Balàfia en l’inici de la temporada d’estiu.

Primers banyistes ahir a les piscines municipals de Balàfia en l’inici de la temporada d’estiu.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les piscines municipals de Lleida van iniciar ahir la temporada de bany i els primers banyistes van anar a les instal·lacions dels barris de Cappont, Balàfia, Pardinyes, Bordeta i Secà de Sant Pere, mentre que les del Magraners obriran les portes el proper 5 de juliol però no ho faran les de Gardeny. Avui també entren en servei les de Solsona (vegeu el desglossament).

El regidor d’Esports, Ignasi Amor, va assenyalar que l’aforament és del 70%, la qual cosa permet oferir 805 places en total, i l’accés es fa amb reserva prèvia i la compra d’entrades, a la pàgina web piscines.paeria.cat. Amor va fer una crida a la responsabilitat per banyar-se en els espais habilitats, on el bany estigui permès i en zones vigilades per evitar accidents després de la mort de dos menors ofegats a la Mitjana i al pantà de la Llosa del Cavall. Així mateix, s’han establert mesures de seguretat per la Covid-19, com tancar l’ús dels vestidors o el servei de bar, a part de delimitar parcel·les a la gespa.

tracking