SEGRE

El youtuber Logan G denuncia haver rebut una pallissa en una festa

El popular youtuber.

El youtuber Logan G denuncia haver rebut una pallissa en una festa@rafapachecog

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El youtuber Logan G ha denunciat al seu perfil oficial d'Instagram (tot i que després ho ha esborrat) que dissabte passat va rebre una pallissa i lamenta que no és la primera vegada que li passa. El jove, que es diu Rafael Pacheco i té 25 anys, explica que dissabte estava amb tres amics de festa quan quinze persones van començar a propinar-los cops de puny, coces i fins i tot a un dels seus amics, quan ja era a terra van decidir donar-li una pallissa, partint-li la cella i les dents. El youtuber, que resideix a Andorra, assegura que en cap moment buscaven baralla ni van incidir en provocar cap conflicte i que, sense rebotar-se, els altres els van seguir pegant.

Segons explica Logan G al Diari d'Andorra, aquests participants a la festa ja tenien premeditat que passaria encara que ells no els van provocar. Així mateix ha assegurat que faria un vídeo amb els afectats pel conflicte per donar-li més visibilitat i explicar el que va passar en profunditat perquè diu "fa anys que aguanto assetjament com aquest, rebent comentaris innecessaris i agressions cada vegada que sortim a prendre alguna cosa com persones normals que som, però ha arribat un punt que això se n'ha anat de mare i n'estic fart".

Logan G té cinc milions i mig de seguidors al seu canal de Youtube. La seva especialitat és mostrar bromes, en alguns casos pesades, i reptes.

tracking