SEGRE

CINE AVANÇAMENTS

La preqüela de "Los Soprano" presenta el seu tràiler

Un Tony Soprano adolescent protagonitzarà "The Many Saints of Newark"

La preqüela de

La preqüela de "Los Soprano" presenta el seu tràilerEFE/Tal Cohen/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pel·lícula "The Many Saints of Newark", que servirà com a preqüela de l’emblemàtica sèrie "Els Soprano" (1999-2007) i que s’estrenarà el pròxim 1 d’octubre, va presentar aquest dimarts el seu primer tràiler.

Aquest avançament de "The Many Saints of Newark" mostra un Tony Soprano d’adolescent als carrers de Nova Jersey (Estats Units), amb escàs interès per l’institut, que es posa en més d’una baralla i que a poc a poc s’endinsa en els negocis mafiosos de la seua família.

Després de nombrosos retards deguts en gran part a la pandèmia, "The Many Saints of Newark" s’estrenarà alhora en cines i a la plataforma HBO Max el pròxim 1 d’octubre.

Michael Gandolfini, fill del desaparegut James Gandolfini que va brillar com Tony Soprano en la sèrie, interpreta en aquesta pel·lícula una versió jove del personatge del seu pare en "Els Soprano".

L’acció d’aquesta cinta sobre la màfia se centra als anys 60 i narra els enfrontaments entre afroamericans i descendents d’italians a Newark (EUA).

Michael Gandolfini està acompanyat per Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen, Michaela De Rossi, John Magaro, Ray Liotta i Vera Farmiga.

Warner Bros., l’estudi darrere d’aquesta pel·lícula, confia que l’estrena d’aquesta cinta en l’últim tram de 2021 pugui ajudar que "The Many Saints of Newark" entri en les travesses per a la temporada de premis de Hollywood de 2022.

David Chase, el creador de "Els Soprano", va escriure el guió d’aquest llargmetratge juntament amb Lawrence Konner ("El somriure de Mona Lisa", 2003).

Alan Taylor ha dirigit aquesta pel·lícula després d’haver firmat com a realitzador diversos episodis de "Els Soprano" i d’altres sèries de prestigi com a "Joc de trons" (2011-2019).

tracking