SEGRE

ABÚS

Igualtat porta a la Fiscalia Naim Darrechi, el 'tiktoker' que enganya a les seues parelles per no utilitzar preservatiu

La Llei de Garanties de la Llibertat Sexual, coneguda com a llei de 'només sí és sí' reconeixerà aquest comportament com a agressió

Igualtat porta a la Fiscalia Naim Darrechi, el 'tiktoker' que enganya a les seues parelles per no utilitzar preservatiu

Igualtat porta a la Fiscalia Naim Darrechi, el 'tiktoker' que enganya a les seues parelles per no utilitzar preservatiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha portat a la Fiscalia les declaracions del 'tiktoker' Naim Darrechi, en què assegura que ha enganyat a les seues parelles per no utilitzar preservatiu en les seues relacions sexuals.

En un vídeo on conversa amb un altre youtuber, Mostopapi, Darrechi explica que no li agrada utilitzar preservatiu i que, per tant, no ho fa. En ser preguntat per la reacció de les noies quan succeeix aquesta situació ell explica que els diu que és estèril: "Els hi dic, tranquil·la, m’he operat per o no tenir fills", confessa el 'tiktoker' durant la xarrada.

"Treure’s el preservatiu o ejacular dins sense consentiment és avui un abús sexual", adverteix Montero en el seu compte de Twitter, on ha compartit la notícia sobre les declaracions d’aquest 'tiktoker'. En el text publicat explica, a més, que la Llei de Garanties de la Llibertat Sexual, coneguda com a llei de 'només sí és sí', que pròximament començarà la seua tramitació paralamentaria, reconeix aquest comportament "com a agressió". "Presumir davant de 26 milions de seguidors d’alguna cosa així és un reflex la urgència de posar el consentiment al centre. Ho posarem en coneixement de Fiscalía", conclou la ministra. 

Allau de crítiques 

Ahir els usuaris van explotar contra ell i l’acusen d’enganyar a les dones i d’abusar d’elles, no només perquè existeix la possibilitat de deixar-les embarassades i perquè ho fa sense el seu consentiment, sinó perquè difon el missatge de què el preservatiu tan sols és necessari per evitar possibles embarassos, deixant de banda la transmissió de malalties sexuals. Paral·lelament Mostopapi també va rebre crítiques per "donar veu a personatges així".

Qui és en Naim Darrechi?

El Naim Darrechi va néixer a Palma de Mallorca l’any 2002, en una família d’origen argentí. Actualment, compta amb més de 26,8 milions de seguidors a TikTok, i també és creador de contingut a Instagram i a Youtube, on té 7,3 i 4 milions de seguidors, respectivament.

tracking