SEGRE

Sergio Dalma demana disculpes: "No soc negacionista"

Sergio Dalma, el passat 9 de març a la Llotja de Lleida.

Sergio Dalma, el passat 9 de març a la Llotja de Lleida.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant Sergio Dalma ha demanat disculpes per saltar-se el protocol anti-Covid en incitar el públic a posar-se dempeus en el concert celebrat aquest diumenge a Múrcia, durant el cicle 'Las Noches del Malecón'. No obstant, davant de l’"allau" de comentaris que ha rebut en xarxes socials i mitjans de comunicació i que, segons el seu parer, "donen lloc a interpretacions", ha deixat clar que no és negacionista de la pandèmia.

"Vull demanar disculpes al públic i a l’organització. El cert és que algunes persones estaven aixecant-se per ballar al seu seient i jo em vaig excedir en el meu ànim d’intentar que tots es divertissin, des del seu seient, però dempeus i sempre amb mascareta", ha reconegut l’artista en un text publicat a les seues xarxes socials. A la publicació, Sergio Dalma explica que és un artista que ha reprès una gira després de gairebé dos anys d’aturada "per aquesta horrible situació, amb un protocol exhaustiu anti-Covid", tant per al seu equip com per a ell mateix. "Sempre he animat el públic a ser responsable i prudent, i compto amb la pauta completa de la vacuna des de fa mesos. Sempre porto mascareta i de fet ahir vaig deixar clar al públic que no se la tragués durant el meu concert, ni dempeus, ni assegut," ha afirmat.

El cantant ha apuntat que aquest diumenge només volia que la gent s’aixequés del seu seient a disfrutar" d’algunes de les seues cançons, "sempre amb màscara". "De tota manera, la meua actuació d’ahir no va ser l’adequada i demano disculpes a tots per això. Espero que aquestes paraules serveixin per deixar clares les meues disculpes i el meu suport total a la cultura segura", ha acabat.

Per la seua part, els organitzadors del concert, Las Noches del Malecón, han agraït a Sergio Dalma les seues paraules i la seua comprensió. "Es diu que el fàcil és equivocar-se i el difícil rectificar. T’honra la teua disculpa. Esperem tornar a trobar-nos i disfrutar de les teues cançons com es mereixen", han publicat a Twitter.

tracking