SEGRE

GUIA

'Madres paralelas', d'Almodóvar, tancarà el festival de Nova York

Arribarà a la Gran Poma el 8 d'octubre

El cineasta manxec Pedro Almodóvar, en una imatge d’arxiu.

El cineasta manxec Pedro Almodóvar, en una imatge d’arxiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de Cine de Nova York tancarà aquest any amb l’última pel·lícula de Pedro Almodóvar, Madres paralelas, en una projecció el 8 d’octubre que també suposarà l’estrena d’aquest film a Amèrica del Nord.

“La llarga relació del director de cine espanyol Pedro Almodóvar i el Festival de Cine de Nova York inclou més de tres dècades i una dotzena de pel·lícules”, va subratllar ahir la directora de la mostra, Eugene Hernández, que va descriure l’últim film del manxec com una “emocionant exploració de secrets i històries amagades”. Per la seua part, Almodóvar va afirmar que el festival s’ha convertit en la seua “segona llar” i que la mostra és “la millor raó per visitar Nova York i veure les millors pel·lícules de l’any”.

La cinta, amb un repartiment integrat per Penélope Cruz, Milena Smit, Israel Elejalde i Aitana Sánchez-Gijón, entre d’altres, és un “melodrama contemporani” en el qual dos dones, de dos generacions diferents “es troben inextricablement unides pel temps que han passat juntes en una planta de maternitat”.

tracking