SEGRE

LLEURE EQUIPAMENTS

Golmés inaugura el seu circuit pump track de bicicletes

Ocupa 800 metres quadrats de superfície i és dels més grans de Catalunya || La pista serà seu d'activitats extraescolars

El Pump Track ja ha rebut la visita d’esportistes i curiosos de tota la comarca.

El Pump Track ja ha rebut la visita d’esportistes i curiosos de tota la comarca.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Golmés va inaugurar ahir durant la seua festa major el Pump Track, un circuit de bicicleta de 800 metres quadrats de superfície, entre els més grans de Catalunya. Aquest nou equipament es troba a la vora del polígon El Pla, entre els carrers Pla d’Urgell i Llevant, i està obert tot el dia. La instal·lació també és apta per a patins i monopatins. Les obres les ha impulsat l’ajuntament de Golmés, amb un pressupost de 75.000 euros.

L’alcalde, Jordi Calvís, i els hereus i pubilles del municipi van tallar la cinta inaugural de l’equipament. El primer edil va destacar en el seu parlament l’interès del consistori a promocionar la mobilitat sostenible i, en aquest sentit, va recordar que treballen en un projecte per habilitar un carril bici al camí entre Mollerussa i Golmés.

L’empresa Pump Track Park ha dissenyat aquesta pista les obres de la qual es van dur a terme a la primavera. Aquest nou equipament es va posar en marxa a començaments d’estiu i des d’aleshores ja ha estat visitat per esportistes i curiosos de tota la comarca i municipis propers.

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell serà l’encarregat a partir d’ara de gestionar aquest circuit pump track i organitzarà activitats extraescolars que seran ofertes a les Ampes i ajuntaments de la comarca.

El Pump Track ja ha rebut la visita d’esportistes i curiosos de tota la comarca.

El Pump Track ja ha rebut la visita d’esportistes i curiosos de tota la comarca.J.GÓMEZ

tracking