SEGRE

CERTAMEN LITERATURA

Tiurana tanca el Festival de Contes amb més de 300 visitants el cap de setmana

Els personatges de l’últim llibre de Xavier Llopart van visitar Tiurana.

Els personatges de l’últim llibre de Xavier Llopart van visitar Tiurana.AJUNTAMENT DE TIURANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Festival de Contes de Tiurana va posar ahir el punt final a l’edició número 12 després d’un cap de setmana ple d’activitats dirigides a petits, joves i famílies relacionades amb el món de la literatura infantil.

La jornada d’ahir va començar a les 10 del matí a la plaça de l’ermita de Solés amb la presentació de les novel·les L’oreneta del Collell i L’oreneta de Mont-sacer, del periodista Xavier Llopart.

D’altra banda, l’escriptor va aprofitar per presentar dos dels personatges del seu nou llibre Catalunya rural, que el van acompanyar de forma presencial fins a Tiurana. Per tancar el festival, la companyia Cat Rock en Família va presentar el seu espectacle Lolo, on ets? a la plaça del Pou, on van contar un conte per als més petits ple de sorpreses i música.

El certamen va tenir una gran acollida i més de 300 persones, sobretot famílies, van visitar aquesta edició del Festival de Contes de Tiurana i es van inscriure en les quatre activitats programades per al cap de setmana malgrat les limitacions marcades per la normativa contra la Covid.

tracking