SEGRE

L'incendi d'un Samsung Galaxy obliga a evacuar els passatgers d'un avió

Un Samnsung model Galaxy A21

L'incendi d'un Samsung Galaxy obliga a evacuar els passatgers d'un avió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Samsung Galaxy A21 d’un passatger que viatjava en el vol 751 d’Alaska Airlines es va incendiar dilluns a la nit just quan l’avió aterrava a l'Aeroport Internacional Seattle-Tacoma. Aquest succés va obligar tots els passatgers i la tripulació a ser evacuats d’emergència. El vol transportava 129 passatgers dels quals només dos han necessitat atenció hospitalària.

L’avió s’havia enlairat de Nova Orleans i el seu destí era Seattle. Ray Lane, portaveu de la companyia aèria, va comentar per a The Associated Press que el mòbil “es va sobreescalfar i va començar a llançar espurnes”.

L’smartphone es va cremar fins que va quedar irreconeixible, per la qual cosa les autoritats no van poder identificar el model de l’aparell. Tanmateix, l’amo del dispositiu va aclarir que eren les restes socarrimades del seu Samsung Galaxy A21.

El model de Samsung Galaxy A21 es va posar a la venda l’any passat als Estats Units, però el 2016 la marca ja va tenir casos d’alguns Galaxy Note 7 que explotaven. Aquest succés ha fet revifar aquella etapa que va danyar la reputació de l’empresa. Al principi, els problemes amb el Note 7 havien estat causats per errors de fabricació relacionats amb la carcassa de la bateria a l’interior dels dispositius. En el cas d’aquest Galaxy A21, s’espera que es tracti d’un fet aïllat.

tracking