SEGRE

TELEVISIÓ

'Veo cómo cantas', el format revelació de la temporada, arriba a Antena 3

'Veo cómo cantas', el format revelació de la temporada, arriba a Antena 3

'Veo cómo cantas', el format revelació de la temporada, arriba a Antena 3

'Veo cómo cantas', el format revelació de la temporada, arriba a Antena 3EFE/ David Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antena 3 s’ha sumat a la llista de canals que ha decidit adaptar el programa coreà 'I can see your voice' a la televisió espanyola, un concurs que s’estrenarà pròximament i que s’ha presentat aquest dimecres com "la revelació de la temporada" en el marc del festival de televisió FesTVal que se celebra a Vitòria.

Amb el títol de 'Veig com cantes’i sis programes gravats, el guessing xou busca repetir a Espanya l’èxit que ha tingut en altres països, segons ha explicat la directora de programes d’entreteniment d’Atresmedia, Carmen Ferreiro, en una roda de premsa virtual.

El programa, que va arribar a ser nominat a un premi Emmy, "s’ha estrenat amb èxit" en més d’una vintena de països gràcies que "uneix totes les virtuts que ha de tenir un gran entreteniment: talent, emoció, humor i joc," ha apuntat la directiva.

L’adaptació del format, que va aparèixer en l’última edició del MIPCOM de Canes com un dels programes més adaptats de l’últim any, estarà produïda per Atresmedia Televisión i Warner Bros ITVP Espanya.

"La gran particularitat que té el format és que cada cinc o sis minuts hi ha una revelació. És un programa de mans al cap, de situacions inesperades", ha apuntat per la seua part el productor executiu de Warner Bros ITVP Espanya, Pablo Abelenda.

Presentat per Manel Fuentes, "veig com cantes" és un guessing xou musical en el qual, amb l’ajuda d’un grup de famosos i un artista convidat de renom -entre ells la cantant Rosario Flores- un concursant haurà d’endevinar si uns cantants misteriosos són bons o mals vocalistes, sense sentir-los cantar. Tan sols per la seua aparença, la seua manera de moure’s, de fer play back o la seua actitud a l’escenari.

Aquest grup d’assessors fix estarà format per Ruth Lorenzo, Ana Milán, Josie i El Monaguillo, que seran els encarregats d’ajudar el concursant a reconèixer els bons vocalistes i als quals no tenen res a fer al món de la música.

Amb l’ajuda d’una sèrie de pistes i de l’opinió i comentaris dels assessors i de l’artista convidat, el concursant lluitarà per un premi en metàl·lic. L’artista convidat serà diferent cada setmana i tindrà el repte de cantar amb la persona per la que aposti el concursant, canti bé o canti malament.

tracking