SEGRE

Aquests són els futbolistes que més cobren del món i Leo Messi ja no és el primer

Messi i Neymar se saluden abans de començar el partit.

Messi i Neymar se saluden abans de començar el partit.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La revista FORBES ha fet pública la llista dels 10 futbolistes més ben pagats del món aquest 2021, amb la sorpresa de no trobar Leo Messi en la primera posició. Després de 21 anys en el Barça, l’argentí va fitxar pel PSG alhora que Cristiano Ronaldo va finalitzar el seu contracte amb la Juventus i va tornar a Manchester. És precisament el flamant fitxatge del Manchester United qui torna a la primera posició del rànquing. I és que, segons publica FORBES, està previst que el portuguès ingressi 106 milions d’euros bruts.

Leo Messi ha cedit la primera posició, però els seus ingressos continuen sent astronòmics ja que s’embutxacarà gairebé 94 milions. Neymar Jr ocupa el tercer lloc tant en el rànquing d’esportistes més populars com en el de futbolistes més ben pagats. En el seu cas, ingressarà gairebé 81 milions d’euros.

Kylian Mbappé, company de Messi al PSG, guanyarà 36,5 milions d’euros. En cinquena posició, el davanter egipci del Liverpool Mohamed Salah s'emportarà gairebé 35 milions. En la sisena, Robert Lewandowski, del Bayern de Munic, s’embutxacarà 30 milions d’euros.

En la setena posició, una de les sorpreses de la llista: Andrés Iniesta. Tres anys després d’abandonar el Barça, el de Fuentealbilla resisteix al top 10. El jugador del Vissel Kobe guanyarà aquest any gairebé 30 milions d’euros. Paul Pogba, company de Ronaldo al United, guanyarà aquesta temporada gairebé 29 milions.

El primer jugador de la Lliga Espanyola apareix en novena posició: és Gareth Bale. Després de tornar al club blanc després d’un any al Tottenham, el davanter galés s’embutxacarà aquesta temporada poc més de 27 millones. Completa la llista el també davanter del Reial Madrid que ingressarà 24,7 milions.

tracking