SEGRE

Aquestes són les millors cafeteres sense càpsules

El preu del cafè es dispara: aquests són els motius

El preu del cafè es dispara: aquests són els motius

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La demanda de cafeteres ha augmentat des de l’inici de la pandèmia. Passem més temps a casa i no volem renunciar a un bon cafe. Per això s’han disparat les recerques sobre com triar la millor cafetera, preus... N’hem recopilat algunes de les més venudes d’entre les quals no utilitzen càpsules monodosi.

1. DeLonghi Magnifica. Funciona amb cafè en gra o ja mòlt. Es tracta d’un model que prepara el cafè a pressió i automàticament. Girant un regulador es pot fer un cafè més curt o més llarg, ajustar la intensitat de l’aroma i fins i tot la temperatura de l’agua.Té un molinet integrat que mol el gra de cafè al moment. Té 13 programes perquè ajustis la molta al teu gust, encara que si ho prefereixes pots utilitzar cafè ja mòlt, per exemple quan et ve de gust un descafeïnat. Per assaborir un deliciós cafè amb llet o un capuccino, hi ha el tub vaporitzador (Sistema Capuccino) amb el qual escumar la beguda. Incorpora un sistema automàtic de neteja, que fa que la màquina s’esbandeixi cada vegada que s’encén i s’apaga. Està disponible des de 310 euros.

2. Solac 4810. Només admet cafè en gra i ofereix un munt d’opcions de personalització. Té un contenidor de 160 g per als grans de cafè que el mol, prepara la infusió en només 40 segons i, en acabar, s’autoneteja. Podràs regular la teua beguda fins 160 ml. També podràs personalitzar-la amb la quantitat de cafè que vulguis, amb el vapor per escumar o escalfar la llet, i fins i tot podràs preparar infusions amb l’escalfador d’aigua. Aquesta solac compta amb un dipòsit d’1,2 litres fàcil d’extreure que, encara que no és dels més grans, és suficient. Costa 299 euros.

3. Cecotec Power Expresso. Només funciona amb cafè mòlt. El seu millor valor és una formidable relació qualitat-preu (no arriba als 100€), i diversos detalls que la diferencien dels seus competidors: una safata superior per preescalfar les tasses (com les de les cafeteries), aigua calenta per fer infusions, tub vaporitzador, dipòsit extraïble de 1'5 litres... Permet fer dos tasses de cafè simultàniament. Encara que s’utilitza amb cafè molt, també és compatible amb monodosi, pel que  multiplica la seua funcionalitat.

4.Solac CE4480. Només funciona amb cafè mòlt. Està fabricada en acer inoxidable, és resistent i fàcil de netejar. El dipòsit extraïble conté 1'2 litres i compta amb una safata escalfa tasses, per temperar el recipient abans de preparar el cafè. La safata és d’acer inoxidable, igual que el tub vaporitzador per escumar la llet, molt més higiènic que altres models amb junta de plàstic. El portafiltres s’ha d’omplir de cafè molt manualment, i permet fer una o dos tasses alhora. El seu maneig és molt senzill a través de tres botons: encesa/aturada, extracció de cafè i encesa del vaporitzador, que es regula amb una rosca, com els de la cafeteries. L’espai entre el sortidor i la safata és bastant ampli, la qual cosa permet utilitzar tasses o vasos de més mida que un cafè sol. Costa 79 euros.

tracking