SEGRE

Cinc factors que faran que augmentin les teues possibilitats de donar positiu en un control d'alcoholèmia

Cinc factors que faran que augmentin les teues possibilitats de donar positiu en un control d'alcoholèmia

Cinc factors que faran que augmentin les teues possibilitats de donar positiu en un control d'alcoholèmia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La millor i l’única forma coneguda que funciona cent per cent per no donar positiu en un control d’alcoholèmia és no haver begut una sola gota d’alcohol. Si has de conduir, l’ideal és no prendre cap beguda alcohòlica. Si malgrat les recomanacions, decideixes prendre un vi, una cervesa, una copa, i després circules amb el teu vehicle hauries de saber que l’alcohol no afecta igual tothom. Diferents factors influeixen que, bevent el mateix, dos persones donin taxes diferents en un control d’alcoholèmia. Aquests són els principals a tenir en compte:

Beure amb l’estómac buit. A l’estómac es barreja l’alcohol amb la ingesta sòlida i els sucs gàstrics, perdent una mica de força la càrrega alcohòlica. Si beus en dejú, l’alcohol va directe a la sang.

Barrejar alcohol i medicaments. La combinació equivocada pot causar una autèntica bomba en el nostre organisme. Fins i tot pitjor que beure amb l’estómac buit, ens pot deixar KO amb el cotxe en marxa.

Beure ràpid. Si entra alcohol a l’estómac de cop, en gran quantitat, el procés d’absorció i assimilació es posa en marxa immediatament, les cèl·lules es posen a treballar a tota velocitat i el canvi en l’organisme pot vindre de cop. Millor beure a poc a poc i intercalant altres begudes no alcohòliques, encara que el millor és no ingerir res d’alcohol.

El moment del dia influeix en l’absorció de l’alcohol per part de l’organisme. Té molt a veure amb beure durant els àpats i si aquests són copioses o no. Un Whisky de bon matí sense tenir res al cos garanteix un positiu, però després d’un menjar|dinar abundant igual no arriba al mínim requerit.

Tipus de beguda. Unes tenen un nivell de penetració més ràpid que d’altres. Per norma general, les destil·lades, que també tenen més graduació, afecten més i més ràpid que les fermentades, tipus cervesa o vi. Si a més, barregem les destil·lades amb refrescos o begudes gasoses, s’augmenta en una petita mesura afegida l’efecte.

A més de tot l’esmentat, hi ha altres elements que influeixen en una mesura o una altra a l’hora d’augmentar l’alcohol en sang després de consumir alcohol. Fatiga, estrès, el sexe, el pes, necessitat de son, ansietat, l’edat... tot pot influir, en alguna mesura, i insistim, que el millor per evitar donar positiu en un control d’alcoholèmia és no provar ni una sola gota d’alcohol.

tracking