SEGRE

INFÀNCIA SALUT

Posa't la Gorra a Mollerussa

La festa va tenir lloc al teatre L'Amistat i amb restriccions per la pandèmia || Afanoc lamenta la caiguda d'ingressos per poder ajudar famílies de nens amb càncer

Imatge de l’espectacle ‘Pell de gallina’, de SAC Espectacles.

Imatge de l’espectacle ‘Pell de gallina’, de SAC Espectacles.AFANOC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mollerussa va celebrar ahir la cinquena edició de la festa Posa’t la Gorra en solidaritat amb els nens i adolescents amb càncer, que va estar marcada per la baixa participació de públic. És la segona vegada que la festa de la capital del Pla d’Urgell, organitzada per l’Afanoc Lleida i l’ajuntament de Mollerussa, s’ha de fer amb les restriccions de la pandèmia. És per aquesta raó que l’esdeveniment es va celebrar en un format molt més reduït, sense els tallers habituals, per poder complir les mesures de seguretat.

El teatre L’Amistat va ser l’escenari escollit, on mig centenar d’assistents van poder gaudir de Pell de gallina, de SAC Espectacles.

A més, des de l’entitat es van muntar tres taules en diferents punts de la ciutat perquè els veïns poguessin col·laborar amb les famílies amb nens i adolescents amb càncer..

La campanya Posa’t la Gorra és la més important per a l’entitat, suposa més de la meitat del finançament i s’ha vist molt afectada des de l’inici de la pandèmia, la qual cosa ha provocat que la venda de gorres s’hagi reduït considerablement.

En aquesta edició estan dissenyades per la firma Natura. Tanmateix, l’Afanoc Lleida va voler tornar a fer la festa per agrair el suport rebut i per mostrar que el càncer infantil no només no s’ha aturat, sinó que la situació de moltes famílies amb nens i adolescents amb càncer s’ha vist agreujada i han necessitat més que mai els serveis que l’entitat els ofereix gratuïtament.

L’acte va ser presidit per l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, i el vicepresident de la Diputació, Jordi Latorre..

tracking