SEGRE

GASTRONOMIA ACTIVITATS

Els formatges de proximitat arriben al Palau d'Anglesola

Aquest diumenge se celebra la setena Mostra de Formatges Artesans de Ponent || Amb deu firmes del sector, vuit de Lleida

Talarn, Camps i Balcells, ahir a la Formatgeria Camps.

Talarn, Camps i Balcells, ahir a la Formatgeria Camps.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau d’Anglesola acollirà diumenge la setena edició de la Mostra de Formatges Artesans de Ponent, que aquest any comptarà amb vuit empreses formatgeres de les comarques de Lleida i dos de convidades de la Catalunya Central. El certamen, que se celebrarà al pavelló municipal, s’encetarà a les 10.00 hores i es prolongarà durant tot el dia. Els visitants podran disfrutar d’una degustació de formatges i vins artesanals, un aperitiu musical amenitzat pel grup local Magnet i visitar una exposició d’art turòfil (relacionat amb el formatge i els lactis), a banda de visitar les parades de les empreses convidades, en les quals podran adquirir els seus productes.

També s’entregarà el guardó al Formatger d’Honor a Brian Suárez, cuiner del restaurant local El Fogot, i es reconeixerà al millor formatge del certamen en un concurs popular. A més, la Cooperativa de Sant Roc de la localitat serà escenari demà d’un sopar –inclòs en el marc de la Mostra– amb un menú degustació a base de formatges en què participarà el xef Agustí Foguet. El president de la Diputació, Joan Talarn, l’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balcells, i el formatger Robert Camps van presentar ahir a la Formatgeria Camps la Mostra, que Talarn va definir com a “clau per atansar els productes i la gastronomia de proximitat a la ciutadania”.

tracking