SEGRE

Telegram guanya 70 milions d'usuaris després de la caiguda de Facebook i WhatsApp

La incògnita Telegram

La incògnita TelegramSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Telegram ha estat la gran beneficiada de la caiguda mundial de Facebook i WhatsApp que es va produir dilluns passat durant mes de cinc hores i que va obligar a buscar noves vies de comunicació.

Dilluns, l’aplicació de missatgeria Telegram va experimentar "un creixement rècord en el registre d’usuaris i activitat", com ha informat el fundador de la mateixa, Pavel Durov, en una publicació el seu canal. Telegram experiment un creixement rècord amb l’increment de 70 milions d’usuaris un sol dia.

Telegram ofereix funcions semblants a WhatsApp, i per tant, era d’esperar que les persones es decantessin per aquesta plataforma per substituir l’app de missatgeria instantània més comuna. Ambdues aplicacions compten amb un xifratge, una característica en què els usuaris confien per salvaguardar la seua seguretat.

Compta a més amb una eina perquè els usuaris puguin crear 'Xats Secrets’ en els quals els missatges xifrats acaben autodestruint-se. D’altra banda, aquesta alternativa a WhatsApp es basa en el nom d’usuari en comptes d’en el número de telèfon.

Però és que a més Telegram té un avantatge respecte als xats grupals perquè ofereix la possibilitat de crear grups de fins 200.000 membres.

tracking