SEGRE

Polèmica per la cruel golejada que va rebre un equip de futbol infantil de Lleida

L'acta del partit

Polèmica per la golejada d'escàndol que va rebre un equip de futbol infantil de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana es va disputar la jornada 2 de la Lliga Divisió d'Honor Infantil de Futbol Sala. Un dels partits va acabar amb un marcador de 0 a 30, fet que va reobrir el debat de si en futbol formatiu és convenient que s'arribi a aquests marcadors.

Jordi Valero, entrenador del Balaguer Vedruna Club Futbol Sala A, l'equip que va patir aquesta mercador en contra, ha manifestat el seu desconentament a Twitter per la manera en què es va produir aquesta derrota.

Valero assumeix que el resultat va ser just, però denuncia "les humiliacions que ha permès el cos tècnic de l'equip rival, el Covisa Manresa com ara el fet de no deixar jugar ni un quart de pista en 40 minuts. 

Alguns usuaris donen suport als balaguerins apel·lant al fet que l'esport formatiu hauria d'inculcar valors als nens, a més d'ensenyar-los a jugar a futbol. 

Consideren que l'entrenador de l'equip manresà podia haver fet alguna cosa per evitar, sinó el resultat, almenys la humiliació inflingida al rival. 

D'altra banda, s'adverteix que la gran diferència de nivell dels equips que integren la Divisió d'Honor ja feia preveure que una cosa així podria passar. 

Es proposen solucions, que ja s'apliquen en altres esports formatius com el bàsquet, en què deixar de comptar a partir d'un determinat nombre de punts, normalment 50. 

Comentari al qual un usuari respon que això afecta el goal average i que es perjudicial per alguns equips ja qpot condicionar un possible descens, opinió que provoca de nou la indignació i apel·la a la necessitat de formar també en valors als jugadors. 

tracking