SEGRE

Cervezas San Miguel presenta una iniciativa per dinamitzar l'hostaleria i el comerç local de Lleida

'Ciudades Magníficas’ vol donar suport a la recuperació d’ambdós sectors

Cervezas San Miguel presenta una iniciativa per dinamitzar l'hostaleria i el comerç local de Lleida

Cervezas San Miguel presenta una iniciativa per dinamitzar l'hostaleria i el comerç local de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

San Miguel presenta 'Ciudades Magníficas’, una iniciativa que busca redescobrir i donar suport a bars i comerços magnífics per posar en relleu tot allò que ens envolta.

La iniciativa, que durarà fins al 14 de novembre, busca encomanar una actitud positiva que potenciï la connexió emocional amb l’hostaleria i el comerç de Lleida a més d’empènyer l’etapa de recuperació en ambdós sectors.

Fins a trenta-i-cinc bars i 10 comerços de Lleida s’han sumat a la campanya per aconseguir que la nostra ciutat sigui més MAGNÍFICA que mai. “Ciudades Magníficas” convida als ciutadans que es trobin en aquests bars i botigues que donen vida als carrers, amaguen dins seu les històries més sorprenents que formen part del seu dia a dia i mantenen la ciutat plena d’activitat.

A l’acció s’hi han adherit bars repartits per tot Lleida, establiments per a tots els tipus d’amants de la cervesa: els que la prefereixen per al vermut o els que elegeixen degustar-la a la nit amb una tapa; els que en gaudeixen prenent-la al sortir de la feina o sopant amb els amics del barri.

El primer pas de l’acció comença en aquests bars (punxa aquí per consultar els establiments adherits) on, en demanar una de les cerveses de la gamma Magna de San Miguel, el client trobarà a l'etiqueta del collarí un pincode (codi numèric) amb el qual s’activa la possibilitat de guanyar un val de 50 € per gastar en les botigues que participen en la campanya. Trobaràs tota mena de botigues|tendes (llibreries, moda, floristeries, accessoris) que tenen el denominador comú de ser establiments especials i únics on et faran sentir com casa.

Cervezas San Miguel es compromet així a donar suport a la cultura local, creant sinergies entre bars i comerços que contribueixin a reforçar el teixit comercial per continuar creixent junts. La voluntat de la marca és compartir el costat més inquiet de les persones per disfrutar d’un món més gran, a través de diferents experiències, que no només es tradueixen en propostes cerveseres, sinó també en iniciatives com 'Ciudades Magníficas', per compartir i valorar tot el que tenim al nostre voltant.

Magna

Magna de San Miguel és una cervesa molt redona, feta per afegir un toc extra d’intensitat a la nostra cervesa del dia a dia. Es tracta d’una interpretació contemporània de l’estil Helles Exportbier alemany, creada pels mestres cervesers de Cervezas San Miguel per a tots aquells cervesers inquiets que busquen una recompensa diària per reafirmar la seua identitat i el seu espai individual.

Des del seu llançament el 2019, Magna de San Miguel s’ha convertit en un premi diari perquè, des de la nostra inquietud cervesera, creiem fermament en el nostre dret a defensar la nostra personalitat única i a disfrutar d’aquells moments en què celebrem que hem mantingut el nostre criteri propi.

El 2021, Magna de San Miguel ha estat reconeguda en diferents certàmens internacionals d’excel·lència cervesera com Monde Selection i London Beer Competition, on ha rebut la medalla de plata; Frankfurt International Trophy i World Beer Challenge, en els quals ha estat guardonada amb sengles medalles d’or i Superior Taste Awards, en el qual ha estat reconeguda amb dos estrelles d’or.

Consulta a través d'aquest codi QR les bases de la promoció i els establiments adherits.

tracking