SEGRE

Descobreix la Ruta del Císter mentre t'allotges al paradís de la hidroteràpia

El Hotel Rocallaura Balneari està situat en un entorn privilegiat per descobrir els secrets de la Comarca d’Urgell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja va quedar enrere el temps en què el turisme de balneari atreia, sobretot, les persones grans. Cada vegada són més els adeptes que volen cuidar el seu cos i ment mentre es diverteixen explorant nous territoris.

Iberik Hoteles t’ofereix l’oportunitat de descobrir la Ruta del Císter i endinsar-te als increïbles racons de la Comarca de l’Urgell (Lleida), mentre t’allotges en un modern complex en el qual podràs disfrutar dels beneficis de la hidroteràpia.

Enclavat en un edifici que data de 1908, Hotel Rocallaura Balneari ha sabut trobar el equilibri entre allò tradicional i allò avantguardista en els seus més de 100 anys d’història. Aquest complex de modernes instal·lacions, situat en plena Ruta del Císter, permet passejar per boniques poblacions atapeïdes d’història i convida a indagar als paratges naturals que l’envolten.

El pont per la festivitat de Tots Sants és l’excusa perfecta per visitar la zona i allotjar-se en aquest hotel balneari, contractant el complet paquet ‘Reconnecta amb els 5 sentits’ (disponible del 29 al 31 d’octubre). Aquesta oferta inclou allotjament a mitja pensió amb bufet especial de plats regionals i accés al circuit d’hidroteràpia, amb descomptes especials en altres tractaments ‘wellness’.

A més, perquè el cap de setmana sigui inoblidable, els qui contractin el paquet podran disfrutar d’una visita guiada al monestir de Vallbona de les Monges; d’una ‘masterclass’ d’elaboració de postres, amb degustació posterior; i d’una vetllada musical amb música en directe, tot això inclòs en el preu (93 euros per persona i nit; oferta limitada a les reserves realitzades directament des del web de l’hotel.

L’hotel està situat en un entorn natural, en plena Ruta del Císter. I. H.

La Ruta del Císter, amb bicicleta o a peu

La Ruta del Císter connecta les comarques de Alt Camp, Conca de Barberà i l’Urgell, conformant un recorregut únic que enllaça els tres monestirs cistercencs més importants de Catalunya: Santes Creus, Poblet i Vallbona.

Durant el trajecte podràs passejar entre camps de cereals, ametllers, vinyes i camins ancestrals atapeïts de murs i cabanes de pedra seca. A l’interior del passeig podràs endinsar-te al Paratge Natural de Poblet, les muntanyes de Prades, el Tossal Gros de Miramar o la serra de Comaverd, on es troba el punt més alt del recorregut a Cogulló (881 metres) i en el qual podràs gaudir d’unes vistes espectaculars.

Podràs passejar entre camps de cereals, ametllers, vinyes i camins ancestrals atapeïts de murs i cabanes de pedra seca

Aquest itinerari es pot transitar tant a peu com amb bicicleta de muntanya, sent ideal per a ciclistes en estar completament senyalitzat en ambdós sentits de la marxa. Si preferim senderisme, el camí compta amb infraestructures com passarel·les, escales i baranes per fer el trajecte més segur i còmode per als turistes que decideixin recórrer-lo a peu.

A més, en la Ruta del Císter podràs reviure llegendes medievals visitant els tres monestirs més importants de l’Ordre del Císter a Catalunya, viure l’experiència d’assistir a l’oració de les vigílies escoltant el cant dels monjos de Poblet i explorar els racons de Santes Creus i Vallbona.

Rituals termals en un entorn privilegiat

El Hotel Rocallaura Balneari és un paradís per guarir cos i ment, no només per trobar-se en un entorn màgic sinó també per comptar amb un balneari a les seues instal·lacions. L’establiment està preparat perquè els usuaris gaudeixin d'un complet circuit aquàtic que comença amb una piscina, equipada amb raigs i cascades per relaxar el coll i l’esquena i amb llits i seients d’hidromassatge.

La piscina compta amb llits i seients d’hidromassatge del Hotel Rocallaura Balneari. I. H.

El recorregut prossegueix a la sauna seca, el bany a vapor i, per finalitzar, la bassa freda i una dutxa de contrast. Així mateix, pots complementar aquests serveis amb multitud de tractaments d’hidroteràpia i un ampli catàleg de massatges.

En cabines podràs disfrutar de tractaments d’hidroteràpia com el bany d’hidromassatge, peolide natural, o cura hidropínica i un extens catàleg de massatges aplicats per professionals com el craniofacial, local, complet, celta, sota dutxa i cervicodorsal. Entre tots aquests serveis, destaca la disponibilitat de massatges infantils i el ritual termal Rocallaura, dissenyat perquè assoleixis l’èxtasi interior.

Gran tradició culinària

La Comarca de l’Urgell, on està situat l’hotel, destaca per la seua tradició culinària. En aquest complex pots disfrutar d’un ampli bufet de productes típics de la regió i d’una cuidada selecció de receptes cuinades al moment, típiques de la gastronomia catalana.

A la carta hi ha múltiples opcions per a vegetarians i vegans, com el brownie. I. H.

Els clients podran degustar plats típics de Catalunya com la sanfaina, crema catalana, botifarra amb mongetes, esqueixada i verdures a la catalana, entre altres plats. Aquestes delicioses receptes estan elaborades amb formatges i embotits de la zona com bull, catalana trufada, mató, secallona i tota la verdura és de temporada i de productors de proximitat.

A més, hi ha diferents opcions per a vegetarians i vegans com a escalibada, curri de cigrons i coco, verdures a la graella o saltejades, brownie vegà i sopa de meló, entre altres deliciosos plats.

Un hotel ‘pet friendly’ amb molts serveis

Si estem buscant un lloc per a trobades de feina o celebracions, el Hotel Rocallaura Balneari disposa de tres salons dissenyats específicament per a esdeveniments socials i d’empresa amb capacitat per reunir des de 10 fins 200 persones. Tots aquests espais estan dotats d’equips audiovisuals d’última generació i compten amb llum natural.

Quan al gimnàs de l’hotel, és perfecte per complementar les sessions d’hidroteràpia i massatges. Funciona les 24 hores i està equipat amb màquines per a la pràctica d’exercicis de musculació i cardiovasculars, sent un espai idoni per als clients que no volen abandonar la seua rutina esportiva setmanal.

El gimnàs de l’hotel és idoni per als clients que vulguin mantenir la forma. I. H.

Totes les instal·lacions del complex estan dissenyades per afavorir l’accessibilitat dels clients a les zones comunes i, a més, es poden sol·licitar habitacions adaptades a les necessitats de cada hoste.

L’hotel compta amb espais habilitats perquè les mascotes puguin jugar, dormir i menjar

Finalment, Iberik Rocallaura és un establiment ‘pet friendly’ en el qual les mascotes reben un tracte molt especial perquè a que tinguin la millor estada: ells també compten amb espais habilitats per jugar, dormir i menjar, mentre gaudeixen amb els seus amos de la riquesa natural de l’entorn.

Salut, benestar i turisme es donen de la mà en aquest singular allotjament situat en un paratge natural que vessa tradició i cultura, ofereix els millors productes gastronòmics locals i on pots culminar la teua aventura de la forma més relaxant per a cos i ment.

tracking