SEGRE

Així es poden personalitzar els emojis per a WhatsApp

Emojis.

Emojis.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa molts anys que les emoticones formen part de la comunicació escrita i amb el temps la varietat ha crescut tant fins el punt de convertir-se gairebé en un idioma propi. Però si encara trobes a faltar algun emoji que encara no existeix, has de saber que és possible personalitzar-los.

L’eina que ho permet és el teclat GBoard de Google, disponible per a iOS i Android, i permet als usuaris combinar dos emojis per crear-ne un altre de totalment nou. Això sí, no sempre es podrà fer ja que no són combinacions en temps real sinó emojis adaptats per l’equip de Google.

Aquest sistema té com a base els emojis tradicionals a partir de les quals|que elaborar les creacions pròpies. El resultat, cal destacar, que serà més aviat un sticker (un adhesiu) més que un emoji, però es poden crear fins 14.000 opcions diferents.

La creació pas a pas

Abans de res és important descarregar l’aplicació, el teclat Gboard, i configurar-lo donant-li accés total al dispositiu mòbil. Després s’ha que activar la funció 'Suggeriments d’emojis’, dins de la configuració de Gboard. Per defecte ja ve habilitada.

Una vegada instal·lat i configurat el teclat, és moment de posar-ho en pràctica. Per a això serà necessari obrir-ne una aplicació compatible amb aquesta eina, com|com a WhatsApp, Telegram, Twitter, Instagram, Messenger, Signal, TextNow o LinkedIn.

Després cal obrir el plafó|panell d’emojis del teclat Gboard, i seleccionar emojis diferents perquè aparegui una fila de suggeriments partint dels escollits. Una vegada feta l’elecció només queda enviar-lo.

tracking