SEGRE

Catalunya amplia l'aforament del lleure nocturn al 80% i de gimnasos al 100%

Una discoteca de Lleida.

El Govern implantarà una aplicació per verificar el certificat covid per accedir a l'oci nocturnMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu del Govern, Patricia Plaja, ha anunciat aquest dimarts que l’Executiu català ha decidit ampliar l’aforament de locals de lleure nocturn al 80% i el de recintes esportius tancats, com els pavellons i gimnasos, al 100% a partir de divendres. En roda de premsa posterior al Consell Executiu, ha explicat que està previst que el Procicat es reuneixi dimecres i que acabi d’aprovar aquestes noves mesures, que el Govern espera poder aplicar a partir de divendres.

Plaja ha afirmat que encara cal ser "prudents" i que encara no ha arribat el moment d’ampliar l’aforament del lleure nocturn al 100% però ha destacat els avenços per aixecar les restriccions davant el Covid-19 en aquest sector, ja que fins ara podien obrir amb un 70%. Ha apuntat que l’ampliació al 100% dels recintes esportius tancats, que fins ara podien obrir amb un 80% d’aforament, inclou a pavellons, poliesportius i gimnasos.

Així mateix, ha alertat que estan tenint informacions de què en els últims dies hi ha gent als gimnasos que van sense mascareta i ha recordat que l’ús de la màscara és "obligatori" en aquestes instal·lacions.

tracking