SEGRE

Com guanyar més de 2.000 euros al mes provant matalassos

Com guanyar més de 2.000 euros al mes provant matalassos

Com guanyar més de 2.000 euros al mes provant matalassos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa de llits d’alta gamma Crafted Beds ha llançat una oferta de feina segons la qual està disposada a pagar més de dos mil euros mensuals (uns 27.000 d’anuals) per al lloc de treball d’emprovador de matalàs.

L’objectiu de la companyia és "assegurar-se que l’empresa brinda als seus clients els millors matalassos" i per realitzar aquesta tasca, Crafted Beds estableix una sèrie de requisits i fixa les tasques que han de dur a terme els futurs treballadors: entre aquestes, destaquen dos per sobre de la resta, veure Netflix ajagut i fer la migdiada en un dels matalassos que comercialitza l’empresa.

A canvi, els empleats hauran d’enviar un informe escrit setmanal sobre la qualitat del matalàs que han estat provant.

La jornada laboral serà de 37,5 hores a la setmana i els treballadors podran fer aquestes tasques des de casa. Cada setmana, l’emprovador 'treballarà' amb un matalàs nou d’alta qualitat que s’enviarà directament a casa seua, la qual cosa significa que ni tan sols haurà d’anar a l’oficina.

Les persones interessades han de ser majors d’edat, han de ser al Regne Unit i mostrar bona habilitat a l’hora d’omplir el formulari que adjunten també a la pàgina web.

Brian Dillon, director de màrqueting de Crafted Beds, ha dit: “Estem molt emocionats de llançar aquest lloc de treball, ja que la satisfacció del client és el màxim per a nosaltres.

tracking