SEGRE

GUIA

Desfilada contra el càncer de mama a la Zona Alta

Models de totes les edats amb peces de botigues del barri davant d'un gran nombre de públic || En suport a pacients i familiars

Petits i grans van envair ahir la passarel·la solidària instal·lada a la Zona Alta.

Petits i grans van envair ahir la passarel·la solidària instal·lada a la Zona Alta.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Zona Alta va acollir ahir a la tarda una desfilada de moda en suport als pacients i familiars de càncer de mama. L’acte va tenir lloc a la part per als vianants de l’avinguda Fleming i la va organitzar l’Associació Zona Alta Lleida, Llenceria Xabel·la, Pinocchio i Anne Couture. L’esdeveniment va ser presentat per José Antonio García Barranco i també hi va haver una taula amb voluntaris de l’Associació Contra el Càncer de Lleida.

Sota el lema “Treu pit”, models de totes les edats van desfilar davant de desenes de persones que van poder disfrutar de diferents models de roba de carrer així com les últimes novetats en roba íntima. L’objectiu de la iniciativa és recaptar fons per a familiars i pacients amb càncer així com dinamitzar el comerç de proximitat de la Zona Alta, amb l’exhibició de productes de botigues del barri. Així mateix, els voluntaris van dur a terme una tasca de divulgació i sensibilització sobre les diferents activitats i serveis que ofereix l’associació als usuaris.La desfilada d’ahir va ser un dels actes que s’han dut a terme en els últims dies amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

A les comarques lleidatanes es diagnostiquen uns tres-cents casos nous cada any mentre que usuaris i entitats alerten del gran impacte que ha tingut la Covid en els tractaments i reivindiquen la importància d’apostar per la investigació.

tracking