SEGRE

Així es fa el pastís de formatge al microones en cinc minuts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El microones serveix per a alguna cosa més que per escalfar líquids o aliments. Sovint no li traiem prou partit a aquest electrodomèstic per por, desconeixement o prejudicis, però alguns plats es poden elaborar al microones de manera més ràpida, fàcil i neta que al forn convencional o els fogons. Per exemple, és possible cuinar una pastís de formatge al microones en poc més de cinc minuts.

Ingredients:

  • 70 g de mantega
  • un paquet de galetes Maria
  • 2 paquets de formatge d’untar
  • mitja tassa de sucre
  • 2 ous

En primer lloc, passa un corró per sobre de les galetes, fins que es converteixin en molles. D’altra banda, escalfa la mantega al microones 30 segons, fins que sigui líquida. Aboca-hi les molles de les galetes i barreja-ho.

Unta el motllo apte per al microones amb una mica de mantega i cobreix el fons amb la pasta de les galetes, pressionant fins a aconseguir una base. En un altre bol, bat el formatge i el sucre. Afegeix els ous un a un i barreja-ho bé. Després, aboca-ho al motllo.

Posa al microones durant 3 minuts a màxima potència fins que el pastís quedi ben cuit. Treu-lo del motlle i decora'l al teu gust amb melmelada de maduixes, per exemple, unes rodanxes de llimó o fruits rojos.

tracking