SEGRE

Les condicions de Greta Thunberg per ser entrevistada a 'Salvados'

Gonzo entrevista l'activista pel medi ambient Greta Thunberg

Gonzo entrevista l'activista pel medi ambient Greta Thunberg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir diumenge, ‘Salvados’ va emetre l’esperada entrevista a Greta Thunberg, la jove activista de 18 anys més coneguda i influent del món.

El presentador, Gonzo, ha revelat totes les condicions que la jove va demanar perquè es pogués dur a terme la trobada amb la cadena espanyola. “Ens va demanar molt poques coses, només dos condicions,” avança Gonzo. La jove va rebutjar la presència de qualsevol tipus d’intèrpret ni de traducció simultània a causa del seu asperger i que l’entrevista es realitzés completament en anglès.

A més, Greta va demanar que l'entrevista es dugués a terme en un lloc a prop de casa seua per anar-hi en bicicleta. El presentador de ‘Salvados’ explica que la sueca va acudir sola a la trobada, “sense ningú de la seua família”. L’enregistrament del programa va durar  dos dies, dos llargues jornades que van permetre que Gonzo conegués una mica més a fons a la jove de la qual poc es coneix del seu costat més personal. “És una paia bastant somrient i té un sentit de l’humor que em va sorprendre. És una sueca que diu que li avorreix més Ikea que una tarda amb polítics”, afegeix el gallec en declaracions per a laSexta.

“La consciència li arriba al col·legi perquè els posaven documentals sobre el canvi climàtic i n’hi va haver dos que li van impactar un munt. Va passar una etapa de depressió arran del que va veure”, revela Gonzo. El presentador de televisió també explica que l’asperger que se li va diagnosticar a la jove “és un aliat per a ella” ja que “l’ajuda a centrar-se i oblidar-se de totes les altres coses.

tracking