SEGRE

VIOLÈNCIA

Detinguda una jugadora del PSG per una violenta agressió a una companya

Detinguda una jugadora del PSG per una violenta agressió a una companya

Detinguda una jugadora del PSG per una violenta agressió a una companyaEFE/George Frey

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La futbolista del París Saint-Germain (PSG) Aminata Diallo va ser detinguda aquest dimecres per agents de la Policia Judicial per la seua presumpta connexió amb una violenta agressió contra la seua companya Kheira Hamraui.

Hamraui va ser agredida en la nit de dijous passat per dos homes emmascarats que li van colpejar les cames amb una barra de ferro, motiu pel qual no va poder disputar la passada nit el partit de Champions del seu equip contra el Reial Madrid a París.

La nit de l’agressió, després d’un sopar organitzat pel PSG, Hamraui tornava a casa en un automòbil conduït per Diallo i en el qual també hi havia una altra jugadora. Els emmascarats van obrir una porta, van treure Hamraui per la força i la van colpejar abans de fugir.

L’agredida va patir diversos punts de sutura a cames i mans, segons indica L’Equipe.

El diari esportiu avança que els investigadors interroguen Diallo sobre la possibilitat que contractés els dos sicaris per lesionar a Hamraui i així aconseguir el seu lloc de titular al PSG i consolidar-se en la selecció francesa, ja que ambdues ocupen posicions similars com a centrecampistes defensives.

De fet, Diallo va ser convocada per substituir Hamraui (víctima d’una lesió lleu) en dos partits de classificació per al Mundial 2023 disputats per França a finals d’octubre.

Aquesta hipòtesi cobra força pel fet que els dos atacants no van intentar robar Hamraui ni a les altres dos jugadores i només la van atacar a ella a l’altura de les cames.

L’Equipe afegeix que després d’aquesta agressió el PSG ha contractat els serveis d’una empresa de seguretat privada per protegir les seues jugadores.

El PSG va emetre un comunicat en el qual va condemnar l’agressió i va assenyalar que col·labora amb la Policia Judicial de la Fiscalia de Versalles, que s’ocupa del cas, i va afirmar que ha pres "totes les disposicions necessàries" per garantir la seguretat de les seues jugadores.

Hamraui, de 31 anys i internacional francesa en 36 ocasions, va tornar al PSG aquesta temporada després de passar pel Lió i jugar tres temporades al FC Barcelona que la passada temporada va aconseguir la Champions femenina.

Per la seua part, Diallo, de 26 anys i internacional francesa en set ocasions, va estar cedida la passada temporada a l’Atlètic de Madrid.

tracking