SEGRE

Rosselló contra la violència masclista

La jornada ha estat plena d'actes, com una caminada i una exposició en favor de la igualtat

Actes contra la violència masclista

Rosselló contra la violència masclista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui, dissabte, 27 de novembre, l’Ajuntament de Rosselló ha celebrat un seguit d’actes pel Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, celebrat aquesta setmana arreu del món. La jornada ha comptat amb una caminada, la lectura del manifest, una xerrada sobre igualtat i l’exposició “Junts som més forts” amb els treballs artístics, amb missatges d’igualtat, realitzats per dones i homes, nenes i nens de Rosselló.

Els actes han començat a les 9.30 hores a l’Ajuntament amb una caminada de 3 km on s’ha desplegat un llaç lila gegant i s’ha repartit barrets amb el missatge “Junts som més forts”. De tornada a l’Ajuntament, la regidora de Serveis Socials, Gent Gran i Sanitat, Elisa Torrelles, ha llegit el manifest del 25N-Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Seguidament, ha tingut lloc la xerrada sobre igualtat a càrrec de Maria Alloza, treballadora social i promotora d’igualtat, i s’ha projectat el vídeo de sensibilització “Micromasclisme a la violència de gènere”.

Finalment, a la terrassa de la Llar dels Jubilats de Rosselló s’ha pogut visitar l’exposició “Junts som més forts” creada per artistes locals, dones i homes, nenes i nens, amb missatges a favor de la igualtat i de rebuig a la violència. Més endavant, aquestes creacions artístiques s’exposaran de manera permanent en diferents punts de la localitat, perquè la lluita contra la violència envers les dones sigui visible cada dia de l’any.

regerg

Rosselló contra la violència masclista

gbrg

Rosselló contra la violència masclista

tracking