SEGRE

L'actor José Luis Gil es recupera a casa seua d'un infart cerebral després de 22 dies hospitalitzat

José Luis Gil.

L'actor José Luis Gil es recupera a la seua casa d'un infart cerebral després de 22 dies hospitalitzatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor José Luis Gil, popularment conegut pel seu paper d'Enrique Pastor en La que se avecina i Juan Cuesta en Aquí no hay quien viva, es recupera a casa d’un infart cerebral pel qual ha estat ingressat durant 22 dies en un hospital de Madrid.

En un comunicat remès a Telecinco per la família de l’actor, amb àmplia experiència també en el món del teatre i del doblatge, informa que Gil va ingressar a l'Hospital Nuestra Señora del Rosario víctima d’un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre. L’ingrés es va produir el 4 de novembre i l’actor va estar hospitalitzat durant 22 dies, fins al 26 de novembre.

La malaltia no havia transcendit fins ara, quan Gil ja es recupera a casa. La família ha agraït "totes les mostres d’afecte|amor i afecte que estan rebent" i han demanat respecte per afrontar "un període clau, de treball i esforç, en el qual la tranquil·litat és molt important". En el comunicat, la família confia que la rehabilitació, el temps i l’acompanyament acompanyin José Luis Gil cap a "la seua prompta i total recuperació".

tracking