SEGRE

COVID 19

El 'líder' dels antivacunes d'Itàlia contreu COVID-19 i des de l'hospital demana "seguir la ciència"

El 'líder' dels antivacunes d’Itàlia contreu COVID-19 i des de l’hospital demana "de seguir la ciència"

Damiano

El 'líder' dels antivacunes d'Itàlia contreu COVID-19 i des de l'hospital demana "seguir la ciència"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lorenzo Damiano, 'líder' del moviment antivacunes contra la COVID-19 a Itàlia, ha contret la malaltia i, ingressat en un hospital, s’ha penedit per no vacunar-se i ha demanat a la població "de seguir la ciència", que "cura i salva".

"Clarament la meua visió ha canviat, estic a punt per dir-li al món com n'és d'important seguir col·lectivament la ciència, la que et cura i et salva," ha dit el líder dels antivacunes, moviment conegut com No Vax a Itàlia.

Segons la informació recollida per l’agència de notícies Adnkronos, Damiano rebrà l’alta hospitalària dijous i ha garantit que, quan pugui, es vacunarà. "Posa’t aquesta vacuna perquè et salva la vida", ha incidit, remarcant que l’immunitzador ha de "compartir-se a tot el món".

Finalment, ha agraït els metges i treballadors de salut de l’hospital on ha estat ingressat, Vittorio Veneto, per tractar-lo. "Han estat meravellosos", ha conclòs.

Itàlia ha començat aquest dimecres a administrar la dosi de reforç de la vacuna contra la COVID-19 als majors de 18 anys. El 87,4 per cent dels italians majors de 12 anys compte amb almenys una dosi, mentre que el 84,5 per cent té la pauta completa de vacunació contra la malaltia, d’acord amb les dades del Ministeri de Salut italià.

tracking