SEGRE

Aquests són els delictes més comuns durant Nadal, presta atenció

Aquestes assenyalades dates haurien de ser motiu de felicitat, però el cert és que també són moments idonis perquè succeeixin tota classe d’aldarulls

El balcó, el pessebre, l'arbre, el centre de taula...envia'ns fotos de la teva decoració nadalenca.

PIG Decoració de Nadal 2021

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nadal és un període de felicitat on primen els regals, nadales i trobades familiars al voltant d’un suculent menjar. Tanmateix, any rere any l’època més màgica i meravellosa de l’any també amaga un costat fosc: un augment de delictes. La revista Best Life ha decidit englobar alguns dels delictes més comuns durant aquestes vacances perquè no t’agafin amb la guàrdia baixa.

Incendis provocats

Segons un informe de 2005 de l’Agència Federal per a la Gestió d’Emergències (FEMA), els incendis provocats són els més comuns durant l’hivern, i no només això, als Estats Units, l’Associació Nacional de Protecció contra Incendis va fer un estudi des de 2013 a 2017 que va concloure que el 21% dels incendis d’arbres de Nadal van prendre intencionadament.

Furts

Pel que sembla, el dia d’Any Nou és un dels més comuns per robar, i té cert sentit, tenint en compte que aquestes dates són les idònies per a les marabuntes de gent en els centres comercials buscant regals o en les grans celebracions.

Violència domèstica

Aquestes festes, que haurien de treure el millor de nosaltres, sembla que no ho fan. El sopar de Nadal sempre atreu milers de baralles que acaben, en algunes ocasions, terriblement malament.

Conductes sota alcohol

Per Nadal bevem grans quantitats d'alcohol. Segons un informe publicat en Journal of Criminal Justice de 2003, els aldarulls en públic estan a l’ordre del dia en aquestes anhelades dates, probablement a causa de l’alcohol, que en algunes ocasions no combina bé amb el mobiliari del carrer. També hem de parar compte amb els accidents de trànsit.

tracking