SEGRE

El torró més car del món: 250 euros per mig quilo

El torró més car del món: 250 euros per mig quilo

El torró més car del món: 250 euros per mig quilo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torró de Xixona i Alacant amb pa d’or, tòfona blanca italiana, gra del cafè indonesi Kopi Luwak i safrà de La Manxa. Aquesta és la recepta de les exclusives tauletes de '1880' que es venen a 250 euros la taula mig quilo i que es ven a la nova botiga|tenda 'Casa 1880' del numero 9 del carrer Major de Madrid. Ya s’han rebut les primeres comandes per part de clients nacionals i algun de l’estranger.

Una d’aquestes prohibitives varietats és un torró d’Alacant (dur) amb pa d’or i òfona blanca d’Alba, que es conrea al Piemont italià i que en termes econòmics val més que el diamant pel seu altíssim valor culinari.

El segon tipus d’aquest torró més car del món és de Xixona (tou) i compta|explica amb l’ingredient estrella del gra del cafè indonesi de Kopi Luwak, considerat el més selecte del planeta. Recollit després que un petit mamífer, la civeta (semblança a una mostela), l’hagi ingerit i expulsat entre els seus excrements, aquest cafè és una joia gastronòmica que es marida amb la cremositat del torró tou de Xixona i s’empolvora per sobre de la tauleta|pastilla per potenciar el sabor del cafè.

La tercera i última varietat del torró més car del món conté el cotitzadíssim safrà de La Manxa, amb Denominació d’Origen Protegida amb un potent i exòtica aroma.

tracking